تالار عروسی

نکات مربوط به روابط در دوران نامزدی و عقد

تاریخ انتشار : ۲ مرداد ۱۴۰۳

اشتراک گذاری

روابط در دوران نامزدی و عقد

دوره نامزدی اگرچه برای افراد مختلف متفاوت است ولیکن می‌تواند با رعایت نکات به بهترین دوران زندگی شما تبدیل شود. عده زیادی هستند که که ممکن است از این دوران رضایت خاطر نداشته باشند. در واقع بر خلاف تصوراتی که داشتند دوران تلخی را تجربه می‌کنند. علت اصلی این موضوع آن است که دانش و تجربه کافی در مورد این موضوع ندارند.
اگر انتخاب درستی داشته باشید با رعایت نکاتی ساده و در عین حال کلیدی می‌توانید از این دوران نهایت لذت را ببرید و خاطرات خوبی به یادگار بگذارید. ما در این مقاله به شما نکات خوبی را در مورد روابط در دوران نامزدی و عقد توضیح می‌دهیم. برای اطلاعات بیشتر در ادامه با ما همراه باشید.

تفاوت های یکدیگر را درک کنید

مشخص است که در این دوران شما در حال بیشتر آشنا شدن با یکدیگر هستید. یکی از موارد مهم در این دوران این است که سعی کنید تفاوت همدیگر را درک کنید. این موضوع در نهایت به احترام دو طرف منجر می‌شود. منظور این نیست که هر موضوعی را بپذیرید.
بلکه منظور موضوعاتی است که وجود آنها صدمه‌ای برای شما یا خود فرد ندارد. برای مثال تصور کنید همسر شما به تیمی علاقه دارد که شما از آنها خوشتان نمی‌آید. ممکن است سبک مورد علاقه شما فانتزی باشد درحالی که همسر شما سبک کلاسیک را ترجیح دهد. درک این تفاوت‌ها به شما کمک می‌کند تا بتوانید احساس بهتری در کنار هم داشته باشید.
علاوه بر آن، همسر شما راحت‌تر می‌تواند راجع به هر موضوعی با شما صحبت کند. چرا که مطمئن است شما او را بخاطر طرز فکری که دارد قضاوت نمی‌کنید.

به آداب و رسوم یکدیگر احترام بگذارید

همانطور که متوجه شدید روابط در دوران نامزدی و عقد تأثیر زیادی از درک طرفین می‌پذیرد. یکی از این موارد که نیاز به درک متقابل دارد احترام به آداب و رسوم در دو خانواده است. اگر چه بهتر است وصلت شما با خانواده‌ای باشد که از لحاظ فرهنگی به هم نزدیک باشید. ولیکن این امکان وجود ندارد که در تمامی زمینه‌ها با یکدیگر هم‌عقیده باشید.
بنابراین لازم است که هردو طرف، بتوانند پذیرای این تفاوت‌ها باشند و مستقل از آن چه به آن باور دارند محترمانه با هم برخورد کنند. صحبت کردن راجع به باورها و تفکرات، اتفاق بسیار مثبتی محسوب می‌شود. چرا که هر دو نفر می‌توانند شناخت نسبتاً خوبی از هم پیدا کنند. اما این گفت‌وگو نباید منجر به غالب کردن نظرات شما به دیگری باشد.
بلکه صرفاً آگاهی شما را نسبت به هم بیشتر می‌کند.

علاقه خود را به یکدیگر نشان دهید

شاید تصور کنید همسر شما حتماً می‌داند شما چه اندازه او را دوست دارید. ولی حتی اگر از این موضوع آگاه باشد
همچنان نیاز دارد که به او ابراز علاقه کنید. این موضوع باعث می‌شود اطمینان خاطر و آرامش بیشتری کند. فلذا سعی کنید تا جایی که امکان دارد محبت خود را به هم نشان دهید. این به نوبه خود باعث احساس اعتماد بیشتر بین طرفین می‌شود.
البته بهتر است اعتدال را نیز رعایت کنید.

نشان دادن علاقه

در انجام امور با هم مشورت کنید

تا حد امکان، خودسرانه کاری را انجام ندهید. هیچ کس دوست ندارد از همه امور بی‌اطلاع باشد و نادیده گرفته شود. بنابراین سعی کنید فضایی را فراهم کنید تا بتوانید با هم مشورت کنید. فرقی ندارد این مشاوره راجع به چه چیزی باشد در هر صورت همسر شما از این موضوع خوشحال خواهد شد.
در واقع شما با این کار به او احترام می‌گذارید و نظر او را محترم می‌شمارید. روابط در دوران نامزدی و عقد از عوامل زیادی تأثیر می‌پذیرد که مشورت تنها یکی از آنها است. هر چند شاید در برخی موارد تخصص، همسر شما تخصص نداشته باشد. در این شرایط بهتر است مواردی را که نیاز است به او توضیح دهید تا بتواند علت رفتار شما را متوجه شود.
از یکدیگر حمایت کنید
نه تنها در دوران نامزدی بلکه به طور کلی حمایت شما از یکدیگر تأثیر بسیار زیادی بر کیفیت رابطه‌تان می‌گذارد. لازمه این حمایت، در ابتدا اعتماد متقابل است. برای آن که بتوانید حامی خواسته‌ها و اهداف هم باشید نیاز است به هم اعتماد کنید. در جایی که لازم است معایب رفتار هم را گوشزد کنید و در جایی که رفتار درستی می‌بینید یکدیگر را تحسین کنید.

در مورد مشکلات با هم صحبت کنید

اگر چیزی در طول رابطه شما را ناراحت می‌کند یا مشکلی ذهن شما را درگیر کرده است راجع به آن صحبت کنید. هر چقدر هم همسرتان از شما شناخت خوبی داشته باشد نمی‌تواند دقیقاً متوجه شود در ذهن شما چه می‌گذرد. بهترین راه حل این است که آمچه را در ذهن شما می‌گذرد با همسر خود مطرح کنید.
ممکن است چیزی که در ذهن شما مشکل باشد برای طرف مقابل به سادگی قابل حل باشد. در نتیجه بتوانید به کمک یکدیگر راه حل مناسبی برای آن پیدا کنید. در طول روابط در دوران نامزدی و عقد حتماً به این موضوع توجه داشته باشید. برای مثال اگر دوست دارید به جای تالار عروسی مراسم شما در ویلای شخصی باشد می‌توانید آن را مطرح کنید.

برای هم وقت بگذارید

نمی‌شود که بگویید همسر خود را دوست دارید و در عین حال برای او وقت خود را خالی نکنید. شریک زندگی از شما انتظار دارد تایمی از روز را به او اختصاص دهید. حتی اگر دیدار حضوری مقدور نشود از حال و احوال کردن با هم به صورت تلفنی یا پیام، غافل نشوید. با تمام این نکته‌ها لازم است که شرایط کاری و خانوادگی یکدیگر را نیز درک کنید.
به عنوان مثال اگر تایم کاری هر کدام از شما طولانی باشد نباید انتظار داشته باشید که هر روز هفته بتوانید هم را ببینید. فلذا نسخه ثابتی برای همه وجود ندارد. همه چیز را با توجه به شرایط خود بسنجید.

دوران نامزدی

از اینکه تا انتهای مقاله همراه ما بودید از شما سپاس‌گزارم. امیدوارم مطالب بالا به شما کمک کند تا روابط نامزدی خوبی را سپری کنید.

نظرات

0

امتیاز دهید